Louises blog

Sundhedsblokken er din inspirationskilde til en sundere tilværelse og et gladere liv. Mine artikler sætter spot på såvel små som store emner, hvad enten det er hjemme i privaten eller på arbejdspladsen.

Døre lukkes og nye åbnes

Udgivet: 
21/4/2019

Jeg hører ind i mellem, at vi kun lever én gang. Underforstået at det er med at få mest muligt ud af livet mens vi har det. Jeg er af den overbevisning, at vi dør kun en gang, men lever mange gange - hver dag og hver nat. Nye fravalg og tilvalg skal tages i den livslange og foranderlige proces det er, at pleje livet og få trivsel til at dominere. Døre lukkes og nye åbnes.

Læs blog indlægget

Kunsten at slippe frygten og gå glip af

Udgivet: 
30/1/2019

Når refleksioner og litteratur bliver til mere end filosofisk tænkning men også til konkrete redskaber. Nyt år, nye muligheder og hvor evnen til at slippe frygten for at gå glip af testes.

Læs blog indlægget

Fællestræk for stressramte

Udgivet: 
30/1/2019

Vi lever under forskellige præmisser som mennesker. Et af mine præmisser er, at det at være Louise betyder, at jeg kan se mig selv i nogle fællestræk. Tillad mig at uddybe senere. Hvilke fællestræk har du? Vel at mærke hvis du har nogen…

Læs blog indlægget

Vil du være med til at smide stress på porten?

Udgivet: 
30/1/2019

Jeg har længe tænkt på at lave en blog, men har haft vanskeligheder ved at sortere mine tanker for, hvad der er væsentlig og uvæsentligt at dele med jer læsere…. Derfor er jeg kommet frem til, at denne blog bliver en personlig blog, der også inkluderer min faglighed, som sygeplejerske. Min blog vil ikke kun handle om stress i forhold til arbejdspladser, men jeg vil også komme ind på, hvordan stress påvirker den stressramtes familie, venner og kollegaer.

Læs blog indlægget

Louise V. Laustsen

Sundhedsfaglig konsulent og sygeplejerske

Skal vi se på
dine muligheder?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.