Louises blog

Vil du være med til at smide stress på porten?

August 28, 2018

Hjertelig velkommen til min personlige blog, hvor jeg vil dele ud af min viden og egen erfaring omkring stress. Mit navn er Louise, og jeg er indehaver af Aalborgsygeplejersken, som jeg driver fra privaten i Svenstrup.

Jeg har længe tænkt på at lave en blog, men har haft vanskeligheder ved at sortere mine tanker for, hvad der er væsentlig og uvæsentligt at dele med jer læsere…. Derfor er jeg kommet frem til, at denne blog bliver en personlig blog, der også inkluderer min faglighed, som sygeplejerske. Min blog vil ikke kun handle om stress i forhold til arbejdspladser, men jeg vil også komme ind på, hvordan stress påvirker den stressramtes familie, venner og kollegaer.

Mit næste indlæg på bloggen bliver om, hvilke udfordringer, der kan være ved at være stressramt… senere skal jeg dog nok inkludere jer i min tanker om, hvordan vores samfund er med til at stresse os, hvordan man kan blive sin egen fjende, og hvordan man kan finde vejen ud af stress. Jeg har også tænkt mig at fortælle om, hvordan vi mennesker kan få følgevirkninger af stress. Det kan eksempelvis være depression og angst, eller den hullede hukommelse, som gør hverdagen lidt mere udfordrende.

Til alle jer med familie og børn, så henvender jeg mig ikke kun til de voksne, der bliver ramt af stress og angst. Jeg inddrager også min faglige viden og personlige erfaringer i det at være forælder til børn med angstproblematikker. Jeg har selv tre børn, hvoraf to af dem er diagnosticeret med autisme og ADD. Stress og angst er ofte følgevirkninger til disse diagnoser, så derfor skal I selvfølgelig også have mine tanker på dette område.

Mit håb er, at der sidder nogle derude og læser dette, for at undgå at komme ud i de situationer jeg har været i… det vil sige, at I får en viden og nogle redskaber til at imødekomme stress, depression og angst, sådan at I undgår den værste smerte.

I takt med at jeg deler mine tanker, vil jeg, så vidt det er muligt, forsøge at få andre fagpersoner og eksperter til at dele deres viden og tanker på min blog. Igen er det med håbet om, at I får nogle redskaber, som gør jeres hverdag lettere.

Det var alt for nu… jeg glæder mig til at dele mine tanker, viden og erfaringer med jer. Jeg håber I vil følge med, og lad mig endelig vide hvis I har nogle spørgsmål, eller emner, som I synes jeg skal tage op.  

Hvordan føler du dig rig på tid? Lad mig høre dine tanker i kommentarfeltet nedenunder.

Louise V. Laustsen

Sundhedsfaglig konsulent og sygeplejerske