Priser til private

Der betales altid for minimum 1 time pr. besøg.
Alle priser er ekskl. forbrugsartikler. Sygeplejebehandlinger er fritaget for moms.

Såfremt behovet for Aalborgsygeplejerskens service er over en længere periode, vurderer vi sammen det specifikke behov, og jeg giver derudfra en fast pris.

Tider

Mandag - fredag:
08.00 - 16.00: 550,- pr. time

Priserne er eksklusiv forbrugsartikler.

Ved bestilling af Aalborgsygeplejerskens ydelser, skal aflysning ske hurtigst muligt, og senest dagen før inden kl. 10.00. I tilfælde af, at du ikke har meldt afbud og dermed ikke kan modtage den bestilte ydelse, vil der generelt set, blive fremsendt en faktura på det fulde beløb.

Der laves dog altid en personlig vurdering, af årsagen til aflysningen. I denne vurdering ligges der vægt på, om det er omstændigheder, som du ikke selv er herre over, der er skyld i, at mødet aflyses eller flyttes.

Det kan derfor forkomme, at det ikke vil koste dig noget. Aalborgsygeplejersken forbeholder sig retten til at vurdere i hver enkelt sag.

Klippekort

Har du brug for mig mere end et par gange, eller har behov for op til flere timer en enkelt dag, og andre dage kun en enkelt, så er klippekortet en god idé. Med klippekortet kan du få Aalborgsygeplejerskens ydelser med rabat, og med den frihed, at vi kan aftale tiderne løbende når du har behov for det. Klippekortet kan bruges i hverdagene fra klokken 8.00 til klokken 16.00.
Der er 6 klip, svarende til 6 timer på kortet til en pris på 3000 kroner.

Det giver en besparelse på 300 kroner, da timeprisen ellers er 550 kroner.
Klippekortet skal købes og betales ved opstarten af ydelsen.

Kørsel

Ved kørsel ud over 15 km, faktureres der 3,56 kr/km (Statens takst i 2019).

Betaling

Regning vil blive sendt til dig med posten eller via e-mail. Der betales altid for minimum 1 time pr. besøg. 

Bankoplysninger

Bank: Nordea, Aalborg
Reg. nr.: 9163
Kontonr.: 9163123456